top of page

Rond Ferme NeElke

De boerderij is gelegen in bosrijk gebied waar je zeer uiteenlopende activiteiten kan doen. 

Wil je rustig wandelen of gaan fietsen om daarna te genieten van bourgondisch eten en drinken? Ben je eerder avontuurlijk aangelegd en is mountainbiken jouw ding? Of wil je met de kinderen en een ezeltje op wandel naar een nabij gelegen melkboerderij waar ze van een ijsje kunnen smullen en ravotten in de speeltuin? Voor ieder wat wils!

I'm an image title
EZELWANDELINGEN

Ga voor een unieke ervaring en huur één van onze ezeltjes om een wandeling te maken en tot rust te komen in het groen. Meer info hier.

FIETSEN - MOUNTAIN BIKING

Ontdek de omgeving met de fiets. Je kan gewone én elektrische fietsen huren bij Cassbike, de fietsenwinkel van het dorp, op slechts 10 minuten wandelen van de boerderij. Daar kan je ook terecht voor de huur van mountainbike's. 

Vraag ons een kaart met de beste fiets/mountainbike paden die je in de bossen achter de boerderij en langs het anti-tank kanaal kan vinden. Meer info voor verhuur hier.

WANDELEN IN 'T GROEN

Op slechts 200m van Ferme NeElke ligt een GR fiets- en wandelknooppunt. Je kan bij ons steeds de wandel- en fietsgids lenen om deze prachtige omgeving te ontdekken. Vraag ons gerust naar de verborgen plekjes die ideaal zijn voor een picknick of de beste plek om onderweg te genieten van een drankje en hapje. Klik hier voor enkele sfeerbeelden.

LEKKER ETEN

De pipowagen beschikt over een goed uitgeruste keuken waar je zelf je kookkunsten kan tentoonstellen. Geen zin in koken? Dan zijn er tal van gezellige restaurantjes in de buurt. Meer info hier.

bottom of page