top of page

Eten & Drinken

Picknick tafel met zicht op de boerderijdieren in de weide.

Onze vakantiewoning is uitgerust met een volledige keuken met oven, microgolf, inductievuur, basis kruiden, olijfolie, etc. Ook de pipowagen heeft een goed uitgeruste keuken. Zowel bij de pipowagen als de vakantiewoning is er een barbecue beschikbaar. 

Er zijn verschillende warenhuizen in de buurt om uw ingrediënten te gaan halen alsook in Halle dorp zelf, waar u nog de dorpse charme van een kleine winkel, warme bakker en lokale slagerij vindt. Houdt u het liever biologisch, dan is de biowinkel De Dobbelhoeve op wandelafstand van bij ons. Huur bij ons een ezeltje en maak van je boodschappen doen een uniek uitje met de kinderen. Zij kunnen op de ezel zitten terwijl u door het bos naar de Dobbelhoeve wandelt, genieten van een glaasje verse melk van de melkautomaat en eventueel wat lekkers uit de winkel terwijl de ezel geduldig buiten op u wacht. Daarna de boodschappen in de tas aan het zadel en rustig weer naar huis, misschien wel met een omweg via het speelbos dat vlak naast de Dobbelhoeve ligt? 

Niet veel zin in koken? Dan kan u steeds terecht bij één van de vele restaurantjes in de buurt. Hieronder vindt u enkele linken naar de dichtstbijzijnde eetgelegenheden. Hebt u zin in een specifieke keuken, vraag ons dan gerust naar tips. 

Yasmine, onze buurvrouw, kookt heerlijke

maaltijden voor u die ze aan de deur brengt. Je kan bij haar persoonlijk een diner bestellen op het volgende nummer: 0478960617.

 

 

Zin in een gezonde picknick om mee te nemen op wandeling of gezellig in de tuin te eten?

Lunch - Brunch - Picknick - Apero, Ecopicknick verzorgt het allemaal! 

 

Enkel iets drinken? De Stroopop staat bekend om zijn zeer uitgebreide bierkaart. In het dorp vind je de Pelikaan, een authentiek café en sinds kort is er Hal-Central waar je terecht kan voor een gezellig koffietje, apero of simpelweg een pintje. Bij Jacky's Wine&Dine kan je naast super lekker eten ook terecht om enkel iets te drinken. Zij bieden heerlijk zelf-geselecteerde wijnen en schenken het Belgische frisdrankje Ritchies. In elke eetgelegenheid kan je ook steeds enkel een drankje nuttigen. De meeste zaken hebben een kleine speeltuin voor kinderen. Het Lekker Koeike heeft vers hoeve ijs, koeien om te bezichtigen en een leuke speeltuin. U kan er allerlei verse hoeve producten kopen. Wandel er naar toe met één van onze ezeltjes en maak er een gezellig daguitstapje van!

bottom of page