top of page

OVER ONS

Wat begonnen is met drie schaapjes en enkele kippen is ondertussen met veel liefde uitgegroeid tot een klein boerderijtje. De meeste dieren hier maken deel uit van een kweekprogramma omdat ze levend erfgoed (SLE) zijn, ofwel zijn ze bij ons aanbeland en hebben we ze liefdevol opgenomen in ons gezin. 

Wij zijn volop bezig met ons Kempisch verhaal te schrijven. Zo hebben we ondertussen een uniek Kempisch kwartet rondlopen (Kempische geit, schaap, hoen en rund).

Wij doen aan extensieve landbouw (akkerlanden niet meer bemesten maar aan natuurbegraving doen). Daardoor gaan wij de biodiversiteit in de directe omgeving verhogen en creëer je een mooi evenwicht tussen natuur en landbouw. Een principe waar wij de volle 100 % achter staan. In dit kader werken wij samen met Natuur en Bos, Natuurpunt en Regionaal Landschap Voorkempen. Aanplantingen bij ons zijn zo autochtoon mogelijk en passen binnen ons ecologisch Kempisch verhaal. 

Onze kernwoorden zijn: duurzaam, lokaal, ecologisch, Kempense hartelijkheid en dierenwelzijn.

Wij, Neel en Elke, delen graag deze prachtige omgeving en verwelkomen u dan ook graag om de schaapjes te aaien, het koetje en de varkentjes te bewonderen, de konijntjes te strelen, de kippen te voederen, eieren te rapen en de wijde omgeving te ontdekken, eventueel mét een van onze ezeltjes. 

Onze bewoners

bottom of page